3 Ιανουαρίου 2017

Δραματική προειδοποίηση του στρατηγού Φ.Φράγκου: «Ελληνες ενωθείτε, η Ελλάδα μας κινδυνεύει με αφανισμό»

Σε αφύπνιση καλεί τον Ελληνικό λαό και τους Ελληνες του εξωτερικού ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, τους οποίους και παρακινεί να αγοράσουν δημόσια περιουσία διότι η Ελλάδα όπως αναφέρει «κινδυνεύει με αφανισμό»!

Δεν είναι σχήμα λόγου – προειδοποιεί Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Φραγκούλης Φράγκος. Η χώρα μας κινδυνεύει  και όχι από ξένα στρατεύματα, όπως εξηγεί, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους. Αποελληνοποίησης των πάντων.

«Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών», προειδοποιεί ο στρατηγός,  στο συγκλονιστικό  
κάλεσμά του στο, στο οποίο παράλληλα γνωστοποιεί την προσφυγή του στο ΣτΕ, για το θέμα της ψήφου του απόδημου Ελληνισμού.

Ολόκληρο το Εθνικό προσκλητήριο του κ. Φραγκούλη Φράγκου από το blog «Το κοινό των Απανταχού Ελλήνων»:

Ελληνίδες και Έλληνες,

Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό.

Κύρια επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες του εξωτερικού να ασκούν το εκ του Συντάγματος αναφαίρετο δικαίωμά τους του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ψηφίζοντας στους τόπους διαμονής τους. Επειδή όμως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις δεν εξέτασαν ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια προοπτική αλλά ούτε και σήμερα δείχνουν προθυμία για την υλοποίησή της,  επιβάλλεται ο Ελληνισμός του Εξωτερικού των 20 και πλέον εκατομμυρίων να αποκτήσει ενιαία έκφραση πράγμα που θα μπορεί να επηρεάσει Πολιτικές και στην χώρα διαμονής των αλλά και την Μητέρα Πατρίδα. Η επιτυχία της ενιαίας αυτής έκφρασης απαιτεί τη δημιουργία, επιτέλους, ενός Σύγχρονου Ελληνικού Λόμπυ, όπου η Ελληνορθόδοξη  Χριστιανική Εκκλησία  να αποτελεί την κύρια έκφρασή του. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη το Κοινό των Απανταχού Έλληνες καταθέσαμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή και πιστεύουμε βάσιμα ότι το Ανώτατο Ελληνικό Δικαστήριο θα δώσει με την απόφασή του την αρμόζουσα λύση.

Άλλως θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Όπως αντιλαμβανόμαστε είναι επιτακτική ανάγκη που η πατρίδα μας η Ελλάδα μας που πράγματι κινδυνεύει με αφανισμό (δεν είναι σχήμα λόγου) και όχι από ξένα στρατεύματα, αλλά από Πολιτικές που σχεδιάζονται σε ξένα κέντρα με συγκεκριμένους στόχους Αποελληνοποίησης των πάντων. Με πρόσχημα δε την μείωση του χρέους των 327 δις ΕΥΡΩ εκποιούν εκχωρώντας την Δημόσια περιουσία για 99 χρόνια περιμένοντας να εισπράξουν 5 – 7 δις στερώντας με αυτόν τον τρόπο από τις μελλοντικές γενιές την Ελληνική γη και κατ’ επέκταση τον Εθνικό μας Πλούτο. Ήδη οι ανωτέρω πολιτικές έχουν κατορθώσει να μειώσουν το Ελληνικό ΑΕΠ κατά 30%, όπως και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της χώρας μας, να φθάσουν την ανεργία από 12% στο 27%, να εξαναγκάσουν 450.000 νέους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους να μεταναστεύσουν.

Σημειώνεται ότι δεν μιλάμε πλέον για Ελληνικό τραπεζικό σύστημα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), έχουν πουληθεί  14 Αεροδρόμια σε Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία,  το λιμάνι του Πειραιά σε Κινέζικών συμφερόντων εταιρεία,  το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε Κινεζικών Αραβικών και, σε μικρό μόνο ποσοστό, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία, και, ίσως το καλύτερο από άποψη φυσικής ομορφιάς κομμάτι γης ο Αστέρας Βουλιαγμένης ,  το Χίλτον, η Μαρίνα Φλοίσβου, η Μαρίνα της Λέσβου,  σε πλειοψηφικά σχήματα Τουρκικών συμφερόντων, ενώ επενδυτικό ταμείο συνταξιούχων του Καναδά εξαγόρασε το Ελ. Βενιζέλος. Δηλαδή για τους ξένους υπάρχει κέρδος, ενώ εσείς έχετε μια απρόσμενα προκλητική  απουσία στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, που είναι αδικαιολόγητη για Έλληνες ομογενείς…..

Συμπατριώτες μας, σας τα αναφέρουμε αυτά γιατί θέλουμε να γνωρίζετε, αφ’ ενός μία άλλη άποψη  για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας   και αφ’ ετέρου ότι για μας το πρόβλημα είναι πλέον Θεσμικό – Πολιτικό και όχι απλώς Οικονομικό.

Σας προτρέπουμε να ενεργοποιηθείτε πρώτα απ’ όλα εσείς οι Έλληνες της διασποράς και με μπροστάρη την Εκκλησία να απαιτήσετε να είστε μέτοχοι των κοινών στην πατρίδα. Μέσα από αυτήν την διαδικασία να κάνετε αυτό που κάνουν εκείνοι που προσπαθούν να αρπάξουν την Ελλάδα μας. Η λύση μπορεί να δοθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος, όταν συνασπιστούμε και εργαστούμε μαζί. Επιβάλλεται η Δημόσια Περιουσία να πάει σε χέρια Ελλήνων και όχι αλλοεθνών.

Το Κοινό των Απανταχού Έλληνες, που μας έχει ενώσει το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον και συμφέρον, έχοντας ως φωτεινό, λαμπρό παράδειγμα ήθους και πατριωτισμού τον Ιωάννη Καποδίστρια, είμαστε εδώ μαζί με εσάς, που ζείτε και μεγαλουργείτε στην ξενιτειά διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα. Προσβλέπουμε στην ελεύθερη, ακηδεμόνευτη, δημιουργική Ελλάδα, που πάντοτε είχε ως φάρο και καθοδηγητή, τις διαχρονικές ηθικές αξίες και αρχές της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.

«Λίγοι  Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….

Το κοινό ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Eπ. Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγός εα

Τα Μέλη

Μαρία Τσίπρα                             Δημήτριος Ζακοντίνος
Δικηγόρος                                   Οικονομολόγος



πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου