29 Οκτωβρίου 2020

Γ.Πετράκος: «Πώς γίνεται να έχουμε λιγότερους θανάτους στην χώρα από πέρσι όταν δεν είχαμε κορωνοϊό;» (βίντεο)

Mε ένα 25λεπτο βίντεο που έχει αναρτήσει ο Γρηγόρης Πετράκος στο προφίλ του στο Facebook, o τραγουδιστής αναλύει τους λόγους για τους οποίους κάτι δεν πάει καλά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο τραγουδιστής πραγματοποίησε μια ενδελεχή έρευνα στηριζόμενη στα επίσημα κρατικά στοιχεία. 

Ο Γ.Πετράκος δεν ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός, όπως και κανείς από εμάς, αλλά άλλο αυτό και άλλο να καταπατούμε τους κανόνες της Λογικής.

Και η Λογική δεν είναι προνόμιο των επιστημόνων ούτε των κυβερνήσεων. Μπορεί να την διαθέτει ή να μην την διαθέτει ο

οποιοσδήποτε άνθρωπος, ασχέτως αν έχει πτυχίο ή αν έχει βγάλει το Δημοτικό. 

Ετσι λοιπόν εύλογα διερωτάται γιατί τις πρώτες 26 εβδομάδες του 2020 οι θάνατοι στην Ελλάδα, επί Covid-19, ανήλθαν στις 64.469 ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα το 2019 οι θάνατοι έφτασαν τους 65.496.

Είχαμε δηλαδή λιγότερους θανάτους φέτος που είναι χρονιά πανδημίας.

Ο τραγουδιστής διερωτάται: «Αν στην Ελλάδα δεν μας είχαν πληροφορήσει για την ύπαρξη πανδημίας δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

Επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρξε ποτέ δεύτερο κύμα της πανδημίας, αλλά αύξηση των κρουσμάτων λόγω της αύξησης των τεστ».

Τι συνέβη στην Ιταλία, την Ισπανία, την Σουηδία; Γιατί τόσοι θάνατοι; Και πώς κατάφερε η Σουηδία παρά την άσχημη αρχική της έκβαση σχεδόν σήμερα να εκμηδενίσει τα κρούσματα, με 1-2 μόνο θανάτους ημερησίως; 

Άραγε γιατί να επωφελούνται κάποιοι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο από τα σκληρά και ασφυκτικά μέτρα που λαμβάνονται εν όψει της λεγόμενης αυτής πανδημίας; 

Αυτά και πολλά άλλα επιχειρεί να εξηγήσει με έγκριτα δεδομένα και επιστημονικές αλήθειες στο παρακάτω βίντεο ο τραγουδιστής.

Αξίζει όμως να δείτε ολόκληρο το βίντεο:




2 σχόλια:

  1. Αφησαμε τους επιστημονες και πιστευουμε τους τραγουδιστες και μαλιστα αυτους που δεν τους ξερει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "επιστημονες" που γράφεις είναι τα πληρώμενα τσιρακια της νέας τάξης.Υπαρχουν χιλιάδες αλλοι επιστημονες που λένε τα αντίθετα και θάβουν τις φωνές τους η τους τρομοκρατούν.Λογικα αυτο θα πρεπε να σε προβληματίσει.. Καλυτερα οι τραγουδιστές λοιπον που λενε αλήθειες με στοιχεια, παρα οι "επιστημονες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή