24 Σεπτεμβρίου 2020

Sucharit Bhakdi: Ένα μήνυμα για τους Έλληνες

Πιστεύω ότι Εσείς οι Έλληνες Πρέπει να Ξεσηκωθείτε! Αν το Καταφέρετε θα Ξαναγίνετε οι Σωτήρες του Κόσμου! Κανένα Άλλο Έθνος δεν είναι Κατάλληλο για να Ηγηθεί Ενός Τέτοιου Αγώνα!

Δείτε παρακάτω βίντεο και αποσπάσματα από την συγκλονιστική και διαφωτιστική ομιλία του Γερμανοταϋλανδέζου Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Sucharit Bhakdi! Εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο για τον τρόπο δράσης του κορονοϊού , μιλάει για την υπερβολική και αδικαιολόγητη αντιμετώπισή του από την επιστημονική και πολιτική κοινότητα, στηλιτεύει την ασφάλεια και αξιοπιστία των εμβολίων και καλεί τους Έλληνες να ξεσηκωθούν για ακόμα μία φορά έναντι αυτού του παράλογο καθεστώτος  να γίνουν ηγέτες ενός παγκόσμιου κινήματος σωτηρίας.



"Εσείς η Έλληνες πρέπει να ξεσηκωθείτε! Πριν από 2,500 χρόνια, ήταν η Ελλάδα, αυτό το μικρό έθνος. που έδειξε στον υπόλοιπο κόσμο τον πολιτισμό. Τώρα ο κόσμος σας χρειάζεται ξανά και εάν το καταφέρετε αυτό, θα γίνετε για άλλη μία φορά οι σωτήρες του κόσμου. Υπάρχουν πολλά μικρότερα έθνη που είναι έτοιμα να ξεσηκωθούνε, και χρειάζονται έναν ηγέτη. Καμία άλλη χώρα και κανένα άλλο έθνος δεν είναι τόσο κατάλληλο για να ηγηθεί ενός τέτοιου αγώνα όσο η Ελλάδα! Μην τσακώνεστε μεταξύ σας! Θυμηθείτε ότι τώρα καλείστε να ενωθείτε, η ελίτ-άρχουσα τάξη και ο απλός κόσμος! Και εάν οδηγήσετε τον κόσμο πίσω στην ελευθερία θα δείτε ότι όλα τα προβλήματά σας θα λυθούν, διότι ο υπόλοιπος κόσμος θα σας αναγνωρίσει και θα σας ανταμείψει για όσα θα έχετε κάνει! Ο Θεός να είναι μαζί σας και να σας ευλογεί!"

η αλήθεια για τον αριθμό των κρουσμάτων και την επικινδυνότητα του ιού
"Έχω πολύ καλά νέα για σας. Πρώτα πρώτα η επιδημία έχει τελειώσει. Αυτό μπορεί να το δει κανείς από τα στατιστικά στοιχεία, και ειδικά για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη".
"Αυτό το δεύτερο κύμα για το οποίο μιλάνε μερικοί δεν είναι αληθινό. Οφείλεται στο μεγάλο αριθμό των τεστ που διεξάγονται και όσα πιο πολλά τεστ διεξάγονται τόσο πιο πολύ αυξάνεται ο αριθμός των ψευδών αποτελεσμάτων".
"Κάθε φορά που σας λέει κάποιος ότι τα κρούσματα είναι αυξημένα, πρέπει να διερωτηθείτε ποιο είναι το ποσοστό επί τις εκατό των θετικών κρουσμάτων-διαιρεμένο με τον αριθμό των τεστ που διεξάγονται-και όχι το ποσό των θετικών. Εάν αυτό το ποσοστό είναι κάτω των 2,5% τότε δεν έχει καμία σημαντική αξία".
"Το ερώτημα είναι γιατί θα έπρεπε να συνεχίσουμε αυτή την υστερία. Δεν έχω απάντηση, εκτός ίσως από την εξής: ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο αυτό θέλουν".
το ζήτημα και η χρησιμότητα των εμβολίων
"Οι πολιτικοί πιστεύουν ότι εάν έχεις αντισώματα μέσα στο σώμα σου (σσ. εάν δηλαδή εμβολιαστείς) αυτά θα καταπολεμήσουν τον ιό . Δεν λένε στους ανθρώπους ότι η ζωή σου δεν χρειάζεται να σωθεί, διότι εάν είσαι κάτω των 70 και  είσαι υγιής η πιθανότητα να πεθάνεις από αυτό τον ιό είναι πάρα πολύ μικρή και επομένως δεν χρειάζεστε ένα εμβόλιο "!
"Και δεν λένε στους ηλικιωμένους, ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο που να είναι ασφαλές. Δεν το λένε αυτό". 
"Και σίγουρα δεν λένε, ότι όλοι μας είμαστε σχετικά ήδη προστατευμένοι έναντι αυτού του ιού, διότι ο ιός αυτός έχει συγγένεια με άλλους κορονοϊούς στους οποίους έχουμε εκτεθεί εδώ και αιώνες"
"Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο στον κόσμο, που να είναι αποτελεσματικό για έναν ιό που προσβάλλει τον αναπνευστικό σωλήνα. Διότι δεν υπάρχουν αρκετά αντισώματα να τον καταπολεμήσουν. Γι' αυτό τα αποτελεσματικά εμβόλια είναι αυτά στα οποία οι παθογόνοι ιοί διαδίδονται μέσω της αιματικής ροής, όπως και είναι αυτά του τετάνου, της διφθερίτιδας, της πολιομυελίτιδας κλπ. Διότι στο αίμα υπάρχουν αρκετά αντισώματα για να καταπολεμήσουν και να εξασθενήσουν τον ιό".
"Μάλιστα έχει αποδειχτεί από διάφορες επιστημονικές έρευνες, ότι όλοι μας έχουμε ήδη  κύτταρα-φονείς (CD8 T λεμφοκύτταρα), που μπορούν να αναγνωρίσουν τον νέο κορονοϊό".
ανησυχίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων
"Τα εμβόλια που κατασκευάζουνε τώρα, είναι γενετικά, που είναι κάτι καινούργιο. Με αυτό το εμβόλιο οι άνθρωποι θα προσλάβουν μέσα στον οργανισμό τους το γενετικό υλικό του ίδιου του κορονοϊού . Το γενετικό αυτό υλικό θα προσληφθεί από τα κύτταρά μας, δεν ξέρουμε όμως από ποια κύτταρα και σε ποιον ιστό θα βρίσκονται αυτά. Έπειτα τα κύτταρα θα αρχίσουν να παράγουν αυτές τις πρωτεΐνες του ιού, τις οποίες θα αποβάλλει το κύτταρο. Όμως επειδή υπάρχουν κύτταρα-φονείς που βρίσκονται μέσα στους λεμφαδένες και περιμένουν πότε θα εμφανιστούν αυτές οι εξωκυττάριες πρωτεΐνες του ιού για να ενεργοποιηθούν, θα πρέπει να φοβόμαστε μήπως αυτά τα λεμφοκύτταρα  επανενεργοποιηθούν και επιτεθούν στα ίδια μας τα κύτταρα που θα θεωρήσουν ότι είναι μολυσμένα από τον κορονοϊό. Αυτή η αντίδραση του ανοσοποιητικού μας μπορεί να ενεργοποιήσει και άλλες αντιδράσεις και όλες μαζί να οδηγήσουν σε μία αυτοάνοση αντίδραση εναντίον του ίδιου μας του οργανισμού".
"Η εταιρία AstraZeneca ανέφερε ότι από τους ανθρώπους που έλαβαν μέρος στις κλινικές δοκιμές, το 25% ήδη εκδήλωσαν σοβαρές παρενέργειες: υψηλός πυρετός, πόνοι στους μύες και τις αρθρώσεις, πονοκεφάλους, ήταν τόσο άρρωστοι που δεν μπορούσαν να σηκωθούν. Για αυτό και η εταιρία έπρεπε να αλλάξει το πρωτόκολλο χειρισμού των δοκιμών και να προσθέσουν τη χρήση της παρακεταμόλης για να μειωθούν οι πόνοι και οι παρενέργειες"!
"και δεν μπόρεσαν να κρύψουν ότι ήδη υπάρχουν δύο περιστατικά εγκάρσιας μυελίτιδας, που είναι μία φλεγμονή της σπονδυλικής στήλης. Είναι μία πολύ σπάνια πάθηση και πιστεύεται ότι προκαλείται από το ανοσοποιητικό σύστημα. Παρ'όλα ταύτα μαθαίνουμε ότι τουλάχιστον στην Αγγλία οι κλινικές αυτές δοκιμές συνεχίζουν ακάθεκτες  χωρίς να ληφθούν υπόψιν  αυτές τις παρενέργειες".


το βρήκαμε εδώ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου