Ηλεκτρονικό φακέλωμα και το χάραγμα του Αντίχριστου

http://dromosorthodoxias.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html


Η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, ή κάρτα πολίτη, ή έξυπνη κάρτα (smart card), είναι ολοφάνερα το απαραίτητο προστάδιο, ο προάγγελος του χαράγματος, του σφραγίσματος της Αποκάλυψης πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Εκτελεί στην ουσία την ίδια δουλειά με το τελικό σφράγισμα, δηλαδή τον έλεγχο των δραστηριοτήτων του ατόμου, με τη διαφορά οτι επειδή ως κάρτα μπορεί να χαθεί, θα επιβληθεί στο τέλος υποχρεωτικά το ανεξίτηλο σφράγισμα πάνω στο σώμα με ειδική τεχνολογία, οπότε πλέον περνάμε στον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο. Τότε πλέον, εκτός των άλλων, ο άνθρωπος θα είναι και 100% εντοπίσιμος μέσω δορυφόρων (GPS), αλλά και ενδεχομένως, μέσω αυτής της τεχνολογίας, θα επηρεάζεται και η ψυχοσωματική του κατάσταση.


Η ηλεκτρονική φυλακή και η τελική παράδοση της ελευθερίας του ανθρώπου στο σύστημα του χρήματος και όχι μόνο, είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα για το σημερινό Χριστιανό, διότι αφενός αναφέρεται στην Αποκάλυψη, στην Καινή Διαθήκη, ως αιτία απώλειας της Βασιλείας του Θεού, αλλά και διότι ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε θρησκεία, στο τελικό στάδιο τουλάχιστον του σφραγίσματος αυτού καταργείται εντελώς η ανθρώπινη ελευθερία και ο άνθρωπος παύει να είναι ο ίδιος ο διαχειριστής της προσωπικής του ζωής, των πεποιθήσεων του και των οικονομικών του, αλλά άλλοι πλέον (σε παγκόσμιο επίπεδο) θα αποφασίζουν γι αυτόν.
  
Τα προστάδια για την τελική εφαρμογή του συστήματος αυτού, που είναι σύστημα εμπνευσμένο από το διάβολο, έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό με την εισαγωγή των πλαστικών καρτών στη ζωή μας και την σταδιακή αντικατάσταση του χρήματος με πλαστικό - ηλεκτρονικό χωρίς μετρητά, αλλά και με την ηλεκτρονική διασταύρωση προσωπικών πληροφοριών που σχετίζονται με την καθημερινότητα. 
  
Το πρώτο αποτέλεσμα που θα περιορίζει δραστικά την ατομική ανθρώπινη ελευθερία θα γίνει άμεσα αντιληπτό από τον άνθρωπο όταν θα έχει να κάνει με αυτό που τον ενδιαφέρει καθημερινά που είναι τα χρήματά του. Η ελευθερία της οικονομικής διαχείρισης των χρημάτων του κάθε ανθρώπου από τον ίδιο, θα περιοριστεί και θα ρυθμίζεται δια νόμου μόνο από το ίδιο το ηλεκτρονικό σύστημα, ανάλογα με τις οικονομικές υποχρεώσεις του κάθε πολίτη.
Δηλαδή με άλλα λόγια, δε θα επιτρέπεται να αγοράζει ή να πουλάει κανείς, (ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη παρακάτω), εάν προηγουμένως αυτόματα και ηλεκτρονικά δεν ελεγχθεί από το σύστημα για το εάν έχει το νομικό δικαίωμα να το πράξει. Έτσι ενώ στην κάρτα-ταυτότητα του κάθε πολίτη μπορεί να υπάρχουν χρήματα από την εργασία του, εντούτοις η πρόσβαση σε αυτά από τον κάτοχο της κάρτας, θα επιτρέπεται αφού πρώτα παρακρατηθούν αυτόματα χρήματα για να πληρωθούν οι εκάστοτε υποχρεώσεις του, φόροι κλπ που τον βαρύνουν έναντι του δημοσίου και άλλων οργανισμών που σχετίζονται με αυτό. Και όλο αυτό θα παρουσιαστεί ως ο μόνος τρόπος για την αντιμετώπιση της οποιαδήποτε διαφθοράς. Τότε ακριβώς θα είναι που θα καταλάβει πραγματικά ο άνθρωπος οτι περιορίζεται πλέον δραστικά η ελευθερία του, διότι θα εργάζεται, αλλά δε θα έχει πρόσβαση στα χρήματά του όπως εκείνος θέλει.
Παράλληλα επίσης για λόγους κοινωνικής ασφάλειας και προστασίας θα επιβληθεί να υπάρξει διαφάνεια σε κάθε κίνηση και μετακίνηση του κάθε πολίτη, κάτι που μόνο με την καταχώρηση του ηλεκτρονικού ίχνους των ανθρώπων παγκοσμίως πετυχαίνεται. Θα πρέπει δηλαδή κάθε πολίτης να δηλώνει με την ηλεκτρονική κάρτα (καταρχήν και με το ανεξίτηλο χάραγμα αργότερα στο χέρι, ή στο μέτωπο) κάθε τι που κάνει και πού βρίσκεται κάθε στιγμή, π.χ. σε μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής ή ιδιωτικής μεταφοράς ακόμη και για την περιήγηση στο διαδίκτυο αργότερα. Ήδη ο έλεγχος αυτός έχει σταδιακά ξεκινήσει σε πολλά πράγματα, για να συνηθίζουν οι άνθρωποι σε αυτόν και θα κορυφωθεί μέσω της ηλεκτρονικής ταυτότητας σταδιακά σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.
  
Φυσικά η ηλεκτρονική ταυτότητα θα δημιουργήσει και πολλές ευκολίες στην ανθρώπινη καθημερινότητα, επιλύοντας διάφορα προβλήματα στο σύνολο ή σε μέρος των κοινωνικών ομάδων και δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, αλλά και θεμάτων που σχετίζονται με την οικονομική κρίση. Αυτά ακριβώς θα είναι τα πλεονεκτήματα πάνω στο οποία θα βασιστεί αρχικά η επιτυχία της αποδοχής της από τους ανυποψίαστους πολίτες που ευχαρίστως θα δεχθούν το σύστημα αυτό για την επίλυση των προβλημάτων τους και τη διευκόλυνσή τους.
  
Έτσι λοιπόν παράλληλα με τον οικονομικό έλεγχο θα υπάρξει και ο έλεγχος της προσωπικής ζωής, των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και όλων γενικά των  ενεργειών και κινήσεων των πολιτών.
Στη συνέχεια όλα τα ανωτέρω κάποια στιγμή, για περισσότερη ασφάλεια και εγκυρότητα (για να μη χάνονται οι κάρτες και για να διασφαλίζεται 100% η γνησιότητα του ηλεκτρονικού ίχνους) θα γίνονται μέσω της αντικατάστασης της ηλεκτρονικής κάρτας με εμφυτευμένο χάραγμα μέσα στο σώμα, είτε είναι ηλεκτρονικό μικροσκοπικό τσιπάκι κάτω από το δέρμα, είτε άλλης τεχνολογίας ανεξίτηλη χάραξη.
  
Με τον τρόπο αυτό θα διαμορφώνεται ένα προσωπικό προφίλ για κάθε πολίτη παγκοσμίως, το οποίο εν δυνάμει μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά εναντίον του και μάλιστα ίσως και με άδικο τρόπο, αν λάβει κανείς και τη πιθανότητα εσκεμμένης ή και λανθασμένης μεταβολής των στοιχείων αυτών στην παγκόσμια βάση ηλεκτρονικών δεδομένων. (Σημείωση: η κακόβουλη μεταβολή των δεδομένων στην κάρτα ενδέχεται να γίνεται και ασύρματα εάν η κάρτα διαθέτει την τεχνολογία RFID).

Ο Θεός Πατέρας μας, σεβόμενος την ελευθερία και τo αυτεξούσιο των ανθρώπων, δεν μπορεί να εμποδίσει αυτό το σύστημα και την υποδούλωσή μας στο διάβολο, εάν εμείς οι άνθρωποι δεν του το ζητήσουμε με μετάνοια και προσευχή και κατά συνέπεια θα το επιτρέψει λόγω της αποστασίας μας.
Ως παντογνώστης όμως και φιλεύσπλαχνος που είναι, αποκάλυψε στον Ευαγγελιστή Άγιο Ιωάννη αυτό το σύστημα ελέγχου που θα επιβάλει ο διάβολος στους ανθρώπους όχι για να αγχωνόμαστε, αλλά για να έχουμε οι Χριστιανοί αφενός τη διάκριση να καταλάβουμε πότε βρισκόμαστε στο στάδιο αυτό για να το αποφύγουμε και αφετέρου για να μην απελπιστούμε, αλλά με ελπίδα και υπομονή να υπομείνουμε τα δεινά της μη εντάξεως μας στο σύστημα αυτό, αναμένοντας την αιώνια λύτρωσή μας από τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ακόμη και μέσα από μαρτύριο, όπως τόσοι και τόσοι Άγιοι της Εκκλησίας μας μαρτύρησαν με άλλους τρόπους και αγίασαν.

"καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν," (Αποκάλυψη, Κεφ.13, στ16) δηλαδή: “παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλούσιους και τους φτωχούς, τους ελεύθερους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλο και να υποταχθούν στο θηρίο και να τους δώσουν ανεξάλειπτη χαραγμένη σφραγίδα” 
“καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.” (Αποκάλυψη, Κεφ.13, στ17) δηλαδή: “και για να θλίψει και ταλαιπωρήσει τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και τη σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίδα είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.” 
“Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.”(Αποκάλυψη, Κεφ.13, στ18) δηλαδή: “Εδώ είναι η θεία σοφία· εκείνος που έχει φωτισμένο και καθαρό νου ας υπολογίσει το σύνολο των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροιση των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικό σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα έξι η χξστ'. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.”
“καὶ ὁ καπνὸς τοῦ βασανισμοῦ αὐτῶν εἰς αἰῶνας αἰώνων ἀναβαίνει, οὐκ ἔχουσιν ἀνάπαυσιν ἡμέρας καὶ νυκτὸς οἱ προσκυνοῦντες τὸ θηρίον καὶ τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ εἴ τις λαμβάνει τὸ χάραγμα τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.” (Αποκάλυψη, Κεφ.14, στ11) δηλαδή: “και ο καπνός από την φωτιά και το θειάφι του ακαταπαύστου βασανισμού τους θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν καθόλου ανάπαυση ημέρα και νύκτα αυτοί που προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος άλλος παίρνει το χάραγμα της σφραγίδας του ονόματος του θηρίου.”

Είναι αλήθεια οτι αν και το θέμα του σφραγίσματος του Αντίχριστου μας έχει αποκαλυφθεί από το Θεό στην Αποκάλυψη από τον 1ο αιώνα μετά Χριστόν, εντούτοις λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα υλοποιηθεί έχουμε μόνο από τους σύγχρονους Άγιους οι οποίοι έζησαν και ζουν το θέμα αυτό από τα προστάδια της εξέλιξης του, που έχουν ήδη ξεκινήσει, μέχρι το τελικό ηλεκτρονικό και ανεξίτηλο σφράγισμα πάνω στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι ο πρώτος μας σύνδεσμος (link) παρακάτω, αναφέρεται ακριβώς στον Άγιο Γέροντα Παΐσιο, του οποίου τα λόγια είναι περισσότερο κατανοητά σε μας που τα διαβάζουμε.

Στην ενότητα αυτή θα αναρτούνται διάφοροι σύνδεσμοι με απόψεις εκκλησιαστικές σχετικά με το τρέχον θέμα αυτό, γι αυτό και το κείμενο της ενότητας ενδέχεται να μεταβάλλεται διαρκώς.
1 σχόλιο: