25 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία.


Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!

Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!

Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το σκοταδιστικό «πολυπολιτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και τους «ανθέλληνες πολιτικούς» που επιδιώκουν να τον επιβάλλουν, δημιουργώντας «μία ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα», ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη.

«Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία. Κι άλλες φορές προσπάθησαν να τον σβήσουν και σε όλες απέτυχαν. Και να είστε σίγουροι ότι, άσχετα με τον ρου των γεγονότων, οι απανταχού Έλληνες όχι απλά θα ξαναδώσουν τα φώτα, αλλά και θα τα αλλάξουν σε αυτούς που ταλανίζουν την οικουμένη. Αυτό, ακόμα και αν γελάσετε, κρατήστε το κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας…», τονίζουν χαρακτηριστικά, συγκινώντας το πολυπληθές ακροατήριο.

Μάλιστα, όπως δηλώνει ο Ιρανός καθηγητής, δεν προτείνουν τον Ελληνισμό χάριν κάποιων Ελλήνων φίλων, αλλά γιατί αποτελεί «το οξυγόνο της ανθρωπότητας», ενώ ο ομογενής Σαμ Τσέκουας μιλάει για Ελλάδα εκτός Ελλάδας, με απούσα την Ελλάδα…

Υ.Γ 

Έρχονται οι ξένοι και τονίζουν τον πλούτο και τον δυναμισμό της χώρας μας, κάτι που οι ντόπιοι άρχοντές μας απαξιούν ακόμη να το αντιληφθούν! Ο λαός μας βιώνει την περίοδο αυτή την επιτηδευμένη οικονομική κρίση μέσω της οποίας  προσπαθούν να τον εξαθλιώσουν αλλά μέχρι τώρα ανθίσταται όσο μπορεί, όπως μπορεί… 

Όμως και ο μεγάλος Άγιος της εκκλησίας μας ο Άγιος Νεκτάριος πολύ πριν από τους ξένους ακαδημαϊκούς μας τονίζει ότι το Ελληνικό έθνος  ειναι ὁ ὀφθαλμός καί ὁ διδάσκαλος τῆς Οἰκουμένης!

Υπομονή και κουράγιο!

Αντέξαμε! 

Θα αντέξουμε! 

Όλοι μαζί συν Θεω θα νικήσουμε και αυτό θα είναι νίκη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας μας.

Το ξέρουν αυτοί που μας πολεμούν.

Όμως ειναι τόσο σκοτισμένοι που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο  Θεός!

ΥΠΟΜΟΝΉ

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου