20 Απριλίου 2020

Ο Θεός θα χαλάσει τα σχέδιά τους και θα οδηγήσει τον Ελληνισμό στον επανευαγγελισμό, στην δόξα και στην Αγιά Σοφιά!

Ο Αιώνιος Νικητής Χριστός, Ανέστη! Χριστός Ανέστη αδέρφια, Χριστός Ανέστη Πατρίδα
Λίγο κουράγιο ακόμα, Στρατιώτες του Χριστού, λίγη καρτερία ακόμα, αδέρφια! Θα ξημερώσει η Ανάσταση και για την Πατρίδα μας.
Οι υπηρέτες του σατανά νομίζουν ότι νίκησαν της Εκκλησία. Έτσι νόμιζαν και το 33 μ.Χ. όταν σταύρωσαν την Μεγάλη μας Αγάπη. Τον Κύριό μας και Θεό μας. Νόμιζαν ότι νίκησαν. Πόσο ανοήτοι είναι τελικά οι εχθροί μας; Ποσο ανόητα είναι και τα σημερινα ανθρωπάκια που έκλεισαν τους Ναούς νομίζοντας ότι έτσι θα νικήσουν τον Χριστιανισμό και θα
ξεθεμελιώσουν την Αγία μας Πίστη από το έθνος που δόξασε τον Πανάγιο Σταυρό όσο κανείς ποτέ στην ιστορία; Και ένας Χριστιανός να μείνει όρθιος, είναι αρκετός για να νικήσει όλο τα σατανοκίνητο δίκτυό τους και να προχωρήσει το σχέδιο του Θεού. 
Μπορεί οι πολιτικοί να πρόδωσαν, οι επι-σκοπού ρασοφόροι της δοικούσας να συμμάχησαν με τους μασόνους πολιτικούς, μπορεί κάποια κάστρα να έπεσαν, αλλά υπήρξαν πολλοί πολλοί πατέρες που στάθηκαν απέναντι στον Κύριό μας και Θεό μας ολοκάθαροι. Δεν εννοώ μόνο τα παλικάρια Ιεράρχες και απλούς Ιερείς που κρυφά ή φανερά λειτουργούσαν και άνοιγαν τις Εκκλησίες. Για εμένα παλικάρια και ΠΑΤΕΡΕΣ με κεφαλαία γράμματα είναι και εκείνοι οι Πατέρες που απλώς δεν συντάχθηκαν με τα γελοία... "μένουμε σπίτι και κάνουμε το σπίτι μας εκκλησία", ή με τα άλλα κομικά... ''θα μείνουμε σπίτι και θα μας δωθεί η ευκαιρία να κάνουμε το καλύτερο Πάσχα της ζωής μας''. 
Όποιος από τους Πατέρες κατάφερε να ανοίξει κρυφά την ενορία του και να τελέσει τις ακολουθίες, μπράβο του. Όποιος δεν τις άνοιξε αλλά δεν χρύσωσε το χάπι του φόβου και κάθε μέρα μάτωνε η ψυχή του και έκλαιγε πικρά, για εμένα είναι αδελφός και Πατέρας. Είναι πολύ βολικό εμείς να μην ρισκάρουμε και να απαιτούμε από τους άλλους να γίνουν μάρτυρες. Γνώρισα Πατέρες που δεν συμφώνησαν με το κλείσιμο των Ναών, που έκλαιγαν πικρά με τα καμώματα των δεσποτάδων τους και που ποτέ δεν βγήκαν στα facebook και στα viber  να λένε αυτές τις αθλιότητες που κάποιοι ροζουλί ρασοφόροι ξεστόμισαν όλες αυτές τις μέρες... ότι είναι καλό για την δημόσια υγεία το ότι κλείσανε οι ναοί, το ότι είμαστε χριατιανοταλιμπάν όλοι όσοι θέλαμε να εκκλησιαστούμε, ότι είμαστε συνομοσιολόγοι και άλλα ειρωνικά και προσβλητικά που δεν ταιριάζουν σε λειτουργούς του Υψίστου. 
Αξίζει ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους Πατέρες που όλες αυτές τις μέρες της αντίχριστης χούντας, άνοιξαν τους Ναούς, λειτούργησαν και στάθηκαν παλικάρια και ομολογητές δίνοντας Σωμα και Αίμα Χριστού σε αδελφούς μας.
Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ και σε δύο Πατέρες που οι λόγοι και κυρίως οι πράξεις τους μας κράτησαν όρθιους, ζωντανούς και μας έβγαλαν από το έρεβος της θλίψης.
Σε ευχαριστούμε, Μόρφου Νεόφυτε, για ακόμη μια φορά. Δεν μας άφησες, δεν μας πρόδοσες, δεν φοβήθηκες. Είσαι ο πιο αγαπημένος Ιεράρχης της Εκκλησίας μας. Άξιος!
Σε ευχαριστούμε και εσένα, πατέρα Βασίλειε Βολουδάκη. Στρατιώτη του Χριστού. Πατέρα και αδελφέ μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το δάκρυ κα τον πόνο σου. 
Πάνω από όλα όμως να ευχαριστούμε τον Θεό μας, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό που στην πιο αμαρτωλή και σατανική εποχή που γνώρισε ποτέ η ιστορία της ανθρωπότητας, μας χάρισε Πατέρες που δόξασαν και δοξάζουν το ράσο της Εκκλησίας. Σε ευχαριστούμε, Κύριε. Σε ευχαριστούμε και σου ζητάμε συγνώμη γιατί όλοι σε σταυρώσαμε με τα λάθη και τις αμαρτίες μας.
Ο Χριστός Ανέστη, αδέρφια! Κουράγιο. Προσεχώς η Ανάσταση ξημερώνει και για την Πατρίδα μας. Το Ψευτορωμαίικο και τα αφεντικά του ετοιμάζουν τσιπάκια, βαρείς και δυσβάστακτους φόρους στην χρεοκοπημένη μετά κορονοϊό εποχή, πολέμους και παγκόσμιες κυβερνήσεις. Ξεχνάνε όμως ότι άλλος σπέρνει και Άλλος θερίζει. Ξεχνάνε ότι τις βρωμιές τους τις προφήτευσαν οι Άγιοι Γεροντάδες μας, οι οποίοι μας είπαν και το τι θα ακολουθήσει και το πως ο Θεός θα χαλάσει τα σχέδιά τους και θα οδηγήσει τον Ελληνισμό στον επανευαγγελισμό, στην δόξα και στην Αγιά Σοφιά! Αμην! Γένοιτο!

 Γιώργος θαλάσσης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου