12 Απριλίου 2020

Ένα νανοτσιπ μέσα μας κατασκευασμένο από έναν ολιγάρχη θα πει ότι γινόμαστε ιδιοκτησία του

Γράφει ο Χαράλαμπος Μηνάογλου

Σε αυτήν την εποχή του κορωνοϊού το κυρίαρχο χαρακτηριστικό θα γράφουν οι ιστορικοί του μέλλοντος ότι υπήρξε η σύγχυση. Η σύγχυση, η κωλοτούμπα και το ξεπούλημα! Μητροπολίτες που ως άθεοι κλείνουν τις εκκλησίες για να σωθούν από τον κορωνοϊό, επαναστάτες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που ως νοικοκυραίοι μένουνε σπίτι και κάνουν επανάσταση βγαίνοντας στα μπαλκόνια και φιλελέδες που ως γνήσιοι κομμουνιστές
παρακαλάνε να τους εμβολιάσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το κράτος! Μέσα σε αυτήν την σύγχυση άρχισε να συζητιέται από κάτι βοηθούς θυρωρών της Trilateral και της Bilderberg, όπως ο τελείως αναλώσιμος Τούρκογλου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός-τσιπάρισμα με το εμβόλιο του οποίου τα δικαιώματα έχει ήδη αγοράσει (αυτό εννοούν όταν λένε ότι το χρηματοδοτεί) ο Gates.

Αυτές οι συζητήσεις πρέπει να πάψουν όχι σήμερα, χθες. Και δεν θα αναπτύξω εγώ τι θα πει να έχουμε ένα νανοτσιπ μέσα μας κατασκευασμένο από έναν ολιγάρχη (που προφανώς θα πει ότι γινόμαστε ιδιοκτησία του), αλλά θα παραθέσω τα λόγια σχετικά με κάτι τέτοιο ενός άλλου ολιγάρχη. Συγκεκριμένα, του Ρόμπερτ Κέννεντυ, απογόνου της δυναστείας αμερικανών πολιτικών (βλέπετε όταν οι ελίτ συγκρούονται λένε ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία κανένας δημοσιογράφος στην Ελλάδα δεν τυχαίνει να ακούσει).

Αυτός, λοιπόν, έγραψε τα εξής όταν έγινε γνωστή η επένδυση του Gates στο εμβόλιο: Τα εμβόλια είναι για τον Μπίλ Γκαίητς μια στρατηγική φιλανθρωπία, που τρέφει τις ποικιλότροπα σχετιζόμενες με τα εμβόλια επιχειρήσεις του (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγξει την επιχειρούμενη παγκόσμια ταυτοποίηση του εμβολιασμού με ηλεκτρονικά πιστοποιητικά) και του δίνει δικτατορικού τύπου έλεγχο πάνω στην παγκόσμια πολιτική υγείας- την αιχμή του δόρατος του νεοϊμπεριαλισμού των επιχειρήσεων.

Η ψύχωση του Γκαίητς με τα εμβόλια δείχνει να υποδαυλίζεται από την μεσσιανική του πεποίθηση ότι είναι προορισμένος να σώσει τον κόσμο μέσω της τεχνολογίας και μια διάθεση να πειραματιστεί με τις ζωές των ανθρώπων που θεωρεί κατώτερους σαν να ήταν θεός.

ΥΓ. Ανόητοι σαν τον Τούρκογλου, που νομίζουν ότι ο Γκαίητς τους θεωρεί όμοιούς του, θα είναι από τα πρώτα θύματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου