27 Ιουλίου 2021

Δρ. McCullough: Ποτέ δεν χορηγούμε μία βιολογικά ενεργή ουσία στο σώμα μίας εγκύου γυναίκας!

Μετάφραση αποσπάσματος στα ελληνικά:
"Οι κλινικές δοκιμές των εμβολίων απέκλεισαν αυστηρά τις εγκύους, γυναίκες με πιθανότητες κυοφορίας, ασθενείς που έχουν αναρρώσει από COVID-19 ή άτομα που είχαν προηγουμένως αντισώματα για COVID-19, αυστηρώς τους απέκλεισαν. Σύμφωνα με την κανονιστική επιστήμη (regulatory science), αν όλες οι κλινικές δοκιμές απέκλεισαν μία ομάδα ασθενών ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το προϊόν σε αυτή την ομάδα, μόλις αυτό κυκλοφορήσει, ποτέ! Ποτέ δεν το παραβιάζουμε αυτό. 
Γιατί; Επειδή δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται να είναι αποτελεσματικό και δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι ασφαλές. Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό! 
Υπάρχει και κάτι ακόμα για τις εγκύους, την ειδική μας ομάδα στην έρευνα και τα ιατρικά προϊόντα. Πολύ σημαντικό οι Αμερικανοί να το γνωρίζουν αυτό: Σε εγκύους, όσον αφορά τον εμβολιασμό, θα εμβολιάσουμε μόνο με ασφαλή ανενεργά προϊόντα. Αδρανοποιημένο εμβόλιο γρίπης, τετάνου, διφθερίτιδας, κοκκύτη... Αυτό είναι όλο! Ποτέ δεν θα χορηγούσαμε μία βιολογικά δραστική-ενεργή ουσία στο σώμα μίας εγκύου γυναίκας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο. Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό! 
Και με αυτά τα εμβόλια, από τότε που βγήκαν στην αγορά, το CDC, ο FDA, τα μέσα ενημέρωσης, όλοι είπαν: εμβολιάστε τους...!

O dr. Peter McCullough είναι παθολόγος, συμβουλευτικός καρδιολόγος και επιδημιολόγος, αντιπρόεδρος του τμήματος Παθολογίας στο πανεπιστήμιο Baylor του Τέξας. Έχει συμβάλλει στην ιατρική κοινότητα με την δημοσίευση ενός θεραπευτικού αλγορίθμου για την φροντίδα ασθενών με COVID-19 στο σπίτι, με την μελέτη του, η οποία δημοσιεύτηκε στο American Journal of Medicine και έχει σημειώσει πολλές αναφορές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου