20 Αυγούστου 2021

Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής): Έχουμε υγειονομική δικτατορία. Τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

Ο Luc Montagnier, Νομπελίστας Iατρικής το 2008, κατέφθασε στην Ιταλία προκειμένου να μιλήσει πάνω στο φλέγον ζήτημα του κορωνοϊού. Πάνω από 2.000 άνθρωποι ήρθαν να τον ακούσουν.

Τα λόγια του σκληρά: «Είμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία, δεν είναι πλέον δημοκρατία. Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια, αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που είναι ικανό να είναι ένα δηλητήριο. Είναι φρίκη να αναγκάζεις ανθρώπους, τώρα παιδιά να εμβολιάζονται με αυτό το μοριακό σκεύασμα. Ανανεώνω την έκκλησή μου προς τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν θεραπείες που λειτουργούν. Το green pass; Όλα έχουν να κάνουν με το μάρκετινγκ. Συνωμότες, εμείς; Όχι, είναι αυτοί oι συνωμότες».

Ο Luc Montagnier βρέθηκε στη Φλωρεντία τις τελευταίες ημέρες με πρωτοβουλία μιας ομάδας εθελοντών από το “Atto Primo” που ιδρύθηκε από την Tiziana Vigni και την Daniele Granara. Ένα πολύ προσεκτικό κοινό δύο χιλιάδων ατόμων από όλη την Ιταλία τον άκουσε. Ακολουθεί μια σύνοψη των λεγομένων του:

«Είμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία, όχι πλέον σε μια δημοκρατία», άρχισε ο Μοntagnier, στα γαλλικά σε μετάφραση από τον διερμηνέα. «Βλέπουμε ένα φρικτό πρόγραμμα να εκτυλίσσεται, να έχει προετοιμαστεί από καιρό, να ξεσπάει την κατάλληλη στιγμή και να στοχεύει κυρίως τις πλούσιες χώρες. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο προωθούν μόνο μία λύση, αυτή των εμβολίων».

«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι πραγματικά εμβόλια αλλά ένα περίπλοκο πλέγμα μοριακής βιολογίας που μπορεί να είναι ένα δηλητήριο.. . Είναι λοιπόν φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους, τώρα παιδιά, να εμβολιάζονται με αυτό το μοριακό σκεύασμα. Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου προς τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν διαθέσιμες και αποτελεσματικές θεραπείες».

«Το Green Pass; Δεν είναι χρήσιμο για τη δημόσια υγεία. Το Green Pass αφορά το μάρκετινγκ»

«Θέλω να το επαναλάβω ξεκάθαρα: αυτά τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά. Σε αντίθεση με όσα μας είπαν, αυτά τα εμβόλια δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση του ιού».

«Είναι έγκλημα η ανοσοποίηση των παιδιών, επειδή παρόλο που δεν υποφέρουν από αρνητικές επιπτώσεις τώρα, μπορεί να υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις πέρα από αυτές που βλέπουμε τώρα. Μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που δεν γνωρίζουμε ακόμη».

«Και είναι έγκλημα ειδικά επειδή υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας αυτής της λοίμωξης, οι οποίες είναι επίσης λιγότερο δαπανηρές από τα εμβόλια και οι οποίες θα μας επιτρέψουν να απαλλαγούμε από αυτήν την ασθένεια».

«Αλλά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν αναφέρεται καμία εναλλακτική λύση, άλλου είδους εμβόλια ή φάρμακα. Και αν κάποιος αναφέρει τις αρνητικές επιπτώσεις, αυτό το άτομο εξαλείφεται, οπότε ζούμε σε μια πραγματική πραγματικότητα ψεμάτων ».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταδικάσουμε το marketing μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, γιατρών και επιστημόνων, και ιδιαίτερα των κυβερνήσεων. “

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Αμερικανό γκουρού Anthony Fauci, ο οποίος σε αντίθεση με αυτόν άλλαξε πολλές φορές απόψεις από την έναρξη της επιδημίας του κορονοϊού, απάντησε:

«Συνάντησα τον Fauci τη στιγμή της ανακάλυψης ιού του AIDS και ξέρω ότι αυτός έπειτα είχε προωθήσεις από το εργαστήριο του κατά τη διάρκεια όλων αυτών που έγιναν. Αλλά», χαμογελά, διασκεδάζοντας ο Montagnier, «δυστυχώς δεν ήταν αυτός που ανακάλυψε τον ιό του AIDS!»

Το κοινό του ζήτησε να σχολιάσει τη διαχείριση της πανδημίας κι ο Montagnier είπε στα γαλλικά «εγκληματικές δραστηριότητες». Δραστηριότητες που οδηγούν στο θάνατο «όχι μόνο των ασθενών αλλά και των υγειονομικών».

«Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι τα ίδια μέτρα για τα οποία μιλάτε στην Ιταλία ισχύουν στη Γαλλία, στην Αγγλία και επίσης αλλού, επομένως είναι συντονισμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να απαντήσουμε συντονισμένα σε αυτήν την ομάδα εξουσίας. Μας λένε συνωμότες; Όχι: είναι αυτοί που συνωμοτούν!».

Το συμπέρασμα του Καθηγητή, ο οποίος χαίρεται που συνταξιοδοτήθηκε επειδή τον απομακρύνει από την πίεση που υφίστανται πολλοί συνάδελφοί του, είναι ότι «η ανθρωπότητα αναπτύσσει τους λόγους της δικού της εξαφάνισης». Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα δεχθούμε να ζήσουμε σε έναν ορθολογικό και δίκαιο κόσμο που αποδέχεται επίσης πράγματα που δεν προβλέπονται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων», δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων στην εξουσία. Όχι μόνο πολιτική.

Σε συνέντευξη του που έδωσε στην Ιταλία είπε:

«Υπάρχουν πολύ έντονες παρενέργειες σε μερικούς ανθρώπους. Πρέπει να αναγνωρίσετε αυτά τα περιστατικά και τον κατάλογο των παρενεργειών.

Νομίζω ότι υπάρχει ένα όριο που δεν μπορούμε να δεχτούμε, υπάρχει ένα απείρως υψηλότερο ποσοστό θανάτων από ό,τι με άλλα εμβόλια. Πρώτα απ ‘όλα το “μη βλάπτειν”. Νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε […] Πιστεύω ότι ακόμη και ένας θάνατος που προκαλείται από φάρμακα είναι ένας πάρα πολύς θάνατος, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων. Πρέπει να παλέψουμε για να θεραπεύσουμε ανθρώπους, η άλλη λύση είναι να σταματήσουμε αυτόν τον εμβολιασμό».

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου