26 Αυγούστου 2021

Κάλεσμα Ελευθερίας! ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα στις 29/08 κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού!


Αγαπητοί συμπατριώτες,

Η κυβέρνηση με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους Υγειονομικούς άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου!

Αυτονόητα μέχρι πρότινος δικαιώματα και ελευθερίες καταπατούνται βάναυσα και απροκάλυπτα ενώ οι θεσμικοί θεματοφύλακες των συμφερόντων της κοινωνίας κωφεύουν και σιωπούν ένοχα!

Το εκβιαστικό δίλημμα που θέτουν είναι: Το μπράτσο σας ή το ψωμί σας!!!

Πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνον η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απέναντι στο τέρας του φασισμού που σταδιακά αποκαλύπτεται!

Αν καταρρεύσει το μέτωπο των αγωνιζόμενων Υγειονομικών τη σειρά θα λάβουν πολλές άλλες επαγγελματικές κατηγορίες (σώματα ασφαλείας, ένοπλες δυνάμεις, εκπαιδευτικοί, κ.λπ.) ενώ οι αδίστακτοι νόες τους έχουν σκεφτεί μέχρι και την επιβολή του εμβολίου στα παιδιά μας!

Κανείς δεν περισσεύει σε τούτο τον αγώνα!

Πρόκειται για αγώνα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, αγαθό και αξία που υπερτερεί κάθε άλλου βάσει της Ιστορίας του Τόπου μας!

Γι’ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να συγκεντρωθεί ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 και ώρα 6:30 μμ!

Απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ προς κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να κάνει πράξη τον Εθνικό μας Ύμνο, τον «Υμνο εις την Ελευθερίαν», 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλλιγγενεσία!

Όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ οφείλουμε να δώσουμε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ κυρίως για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του τόπου!

Το ΔΙΚΙΟ είναι μαζί μας. Άρα και η ΝΙΚΗ!

«Είναι η βαρβαρότητα. Τη βλέπω να ‘ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του» (Οδυσσέας Ελύτης).


Επιτροπή Εργαζομένων κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου