31 Αυγούστου 2021

Δρ Peter McCullough: Μία "κρίση" των εμβολιασμένων

Ο γιατρός Peter McCullough έγραψε την Δευτέρα ότι σε αντίθεση με το κυβερνητικό αφήγημα που ισχυρίζεται ότι οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το εμβόλιο, στην πραγματικότητα οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που βρίσκονται σε μία "κρίση".

Ο παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος Peter McCullough, συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ο διευθυντής του CDC και οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνο μπορούν να νοσήσουν με COVID-19 στο πλαίσιο μίας αποτυχίας του εμβολίου, αλλά μπορούν επίσης να φέρουν τον ιό σε πολύ υψηλά φορτία

στην πρώιμη συμπτωματική φάση, και με αυτό τον τρόπο, μπορούν να γίνουν υπερ-μεταδότες (super-spreaders) και να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. 

Έτσι, στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε μία κρίση που αφορά τους εμβολιασμένους, οι οποίοι μπορεί να έχουν χαμηλότερο ποσοστό σοβαρής νόσησης, αλλά μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε "θύματα" ανεμβολίαστων, οι οποίοι θα εκδηλώσουν πιο σοβαρό σύνδρομο".

Το ξέσπασμα της μετάλλαξης δέλτα είναι πιο μεγαλειώδες από αυτό που περίμεναν οι ειδικοί, ωστόσο, τα ποσοστά θνητότητας είναι χαμηλά, σημειώνει. 

Όμως, τα μέσα ενημέρωσης και το CDC έχουν διαδώσει το αφήγημα ότι το ξέσπασμα της μετάλλαξης δέλτα είναι μία κρίση των ανεμβολίαστων.

"Ποτέ ξανά ο κόσμος δεν έχει βιώσει μία κρίση, η οποία έχει αυτο-προκληθεί και αυτο-επιβληθεί". 

"Από πολλές απόψεις, η ανταπόκριση στην πανδημία είναι περισσότερο επιζήμια από την ίδια την αναπνευστική λοίμωξη (COVID-19)". 

Τα μηνύματα των κορυφαίων φορέων δημόσιας υγείας είναι, στην καλύτερή των περιπτώσεων, αντιφατικά:

Στις 18 Αυγούστου, σε μία κοινή δήλωση του Υπουργείου Υγείας (HHS) και των ειδικών γιατρών  σχετικά με τις ενισχυτικές δόσεις, οι επίσημοι φορείς δημόσιας υγείας υποστήριξαν ότι:

"Τα εμβόλια κατά της COVID-19, τα οποία έχουν εγκριθεί στις ΗΠΑ συνεχίζουν να είναι αξιοσημείωτα αποτελεσματικά για την μείωση του ρίσκου σοβαρής νόσου, νοσηλείας, και θανάτου, ακόμη και εναντίον του ευρέως διαδεδομένου μεταλλαγμένου στελέχους δέλτα".

Όμως, στο τέλος της ίδιας παραγράφου, στην οποία υποστηρίζουν ότι τα τα εμβόλια είναι "αξιοσημείωτα αποτελεσματικά" δηλώνουν:

"Τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν καθαρά ότι η προστασία εναντίον της λοίμωξης από τον κορονοϊό SARS-CoV-2 έχει αρχίσει να μειώνεται στον καιρό που ακολουθεί από τις αρχικές δόσεις, και σε συνδυασμό με την επικράτηση της μετάλλαξης δέλτα, έχουμε αρχίσει να βλέπουμε δεδομένα που δείχνουν μειωμένη προστασία και εναντίον της ήπιας ή της μέτριας νόσου. Σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση, η προστασία έναντι της σοβαρής νόσου, της νοσηλείας και του θανάτου θα μπορούσε να εξαφανιστεί στους ερχόμενους μήνες μετά τον εμβολιασμό, ιδίως σε όσους ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου ή έχουν εμβολιαστεί νωρίς- στην αρχή της εμβολιαστικής περιόδου. Γι' αυτό το λόγο, καταλήγουμε ότι μία ενισχυτική τρίτη δόση θα ήταν αναγκαία για να μεγιστοποιήσουμε την προστασία που προσφέρουν τα εμβόλια και την διάρκεια αυτής".

Οι επίσημοι φορείς της δημόσιας υγείας καυχήθηκαν ότι η "κορυφαία προτεραιότητά" τους είναι να προστατεύσουν τους Αμερικανούς με ¨ασφαλή, αποτελεσματικά και μακράς διαρκείας εμβόλια".

Αξιοσημείωτο είναι, ότι αποτυγχάνουν να αναφέρουν το λογικό βήμα, το οποίο είναι να προστατεύσουν τους πολίτες με πρώιμες θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Τέλος, δίνουν έμφαση στην επείγουσα ανάγκη να εμβολιαστούν όλοι οι ανεμβολίαστοι πολίτες στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Την ίδια μέρα με την κοινή δήλωση, η διευθύντρια του CDC Dr. Rochelle Walensky είπε ότι οι Αμερικάνοι που έχουν λάβει από νωρίς το εμβόλιο είναι σε αυξημένο κίνδυνο να νοσήσουν βαριά.

"Βλέπουμε ανησυχητικά δεδομένα εξασθένισης της αποτελεσματικότητας των εμβολίων με τον καιρό, και εξαιτίας της μετάλλαξης δέλτα".

Ειρωνικά, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, σε μία συνέντευξή του στο Fox News, είπε ότι αναμένει τελικά μία μετάλλαξη, η οποία θα είναι ανθεκτική στα εμβόλια.

"Κάθε φορά που ένα μεταλλαγμένο στέλεχος εμφανίζεται στον κόσμο, οι επιστήμονές μας πέφτουν καταπάνω του, είπε ο Albert Bourla. "Ερευνούν κατά πόσο αυτό το στέλεχος μπορεί να διαφύγει από την προστασία του εμβολίου μας. Δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη ένα τέτοιο στέλεχος, αλλά πιστεύουμε ότι είναι πιθανό, κάποια μέρα, ένα τέτοιο ανθεκτικό στέλεχος, να προκύψει".

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το Lifesitenews, ο McCullough δήλωσε σθεναρά ότι "Η φυσική ανοσία είναι ισχυρή, πλήρης, και μακράς- διαρκείας". 

Εξήγησε:

"Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πιθανότητα να έχουμε ένα δεύτερο εξίσου σοβαρό κρούσμα COVID. Στην πραγματικότητα, δεν έχει ποτέ συμβεί να βρούμε ένα τέτοιο επιβεβαιωμένο κρούσμα στον κόσμο. Οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα κρούσματα που έχουν προκύψει αφορούν παρερμηνεία ενός ψευδώς θετικού τέστ PCR. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε, τότε θα είχαμε δει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, ανθρώπους να νοσηλεύονται, το ίδιο άτομο να νοσηλεύεται ξανά και ξανά ως νέο κρούσμα COVID-19. Δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Βασικά, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο".

"Η φυσική ανοσία δεν μπορεί να βελτιωθεί με κανέναν εμβολιασμό ή κάποια άλλη μέθοδο, έτσι κάποιος που έχει φυσική ανοσία μπορεί να πάει σε κάποιον με COVID-19, να δεχτεί στο πρόσωπό του έναν ισχυρό βήχα, αλλά να μην αρρωστήσει", δήλωσε.

Επίσης, στo Real America , ο McCullough δήλωσε ότι η υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τα διαβατήρια είναι ¨κακούβουλα".

"Έχουμε δεδομένα τώρα, που μας δείχνουν ότι οι αποτυχίες των εμβολίων αυξάνονται. Και θα σας διαβάσω μόνο τα δεδομένα των αρχών στο Ισραήλ που μας λένε, ότι  το 86% των ασθενών στο Ισραήλ- 15.634 κρούσματα- το 86% από αυτά είναι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς. 

Ο McCullough είπε ότι τα δεδομένα του Ισραήλ είναι ένα "ολοφάνερο σημάδι" ότι "Το εμβόλιο δεν προστατεύει πλήρως και δεν μπορεί να είναι η μόνο μας μέθοδος για την αντιμετώπιση της πανδημίας".

Έπειτα, εξήγησε γιατί τα εμβόλια δεν λειτουργούν και γιατί οι εμβολιασμένοι βρίσκονται στην πραγματικότητα σε μία κρίση:

"Πάντοτε είχαμε μεταλλάξεις, πάντοτε είχαμε μία ποικιλία στελεχών. Έτσι, πρίν από 6 μήνες, είχαμε στις ΗΠΑ 14 διαφορετικά μεταλλαγμένα στελέχη. Αυτό που συμβαίνει όταν εμβολιάζουμε (μαζικά) είναι ότι προκαλούμε μία μη-θανατηφόρο εξελικτική πίεση στον ιό, και επιτρέπουμε σε ένα κυρίαρχο στέλεχος να επικρατήσει. Έτσι, στην προκειμένη περίπτωση, η μετάλλαξη δέλτα ήταν η κυρίαρχη μετάλλαξη....Τώρα, στις ΗΠΑ περίπου το 100% των κρουσμάτων αφορά την δέλτα. Ποτέ ξανά δεν το είχαμε αυτό...".

"Τα εμβόλια οδηγούν τους ανθρώπους να γίνονται, κάτι σαν "σούπερ-μεταδότες". 

--------

Ο Δρ Peter McCullough είναι ένας διακεκριμένος καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας σε πανεπιστήμιο του Texas, καρδιολόγος και επιδημιολόγος. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός από τον αλγόριθμο πρώιμης θεραπείας ασθενών με COVID-19 από το σπίτι, μία μελέτη του η οποία δημοσιεύτηκε στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό American Journal of Medicine. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου