14 Δεκεμβρίου 2020

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μιλάει για το εμβόλιο

 

Ο Μητροπολίτης Μόρφου θίγει το επίκαιρο θέμα του εμβολιασμού, κάνοντας μία ειδική αναφορά, στο τέλος, στον Διδάκτορα Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη. Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο ειδικός στην επιδημιολογία κος Σωτηριάδης, με πολύ Θεό μέσα του, τόνισε την μεγάλη σημασία της υποχρεωτικότητας του εμβολίου: 

"Όλο το κλειδί, λέει, δεν είναι αν θα υπάρξουν εμβόλια, θα υπάρξουν εμβόλια, θα έρθουν εμβόλια. Όλη η υπόθεση είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολίου, να σεβαστούν την ελευθερία των ανθρώπων. Και μάλιστα μας έφερε, όντας ο ίδιος γιατρός, την χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και ένα από τα άρθρα αυτής λέει ότι απαγορεύεται η υποχρεωτική εισδοχή στο ανθρώπινο σώμα οποιουδήποτε φαρμάκου, ενέσεως, άνευ της συγκαταθέσεως του ασθενούς. Είναι τα δικαιώματα του ασθενούς αυτά"!

-Κανένα εμβόλιο, όχι μόνο του κορωνοϊού δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό! Εάν είναι υποχρεωτικό είναι βιασμός! Και της ψυχής μας και του σώματος.

Στο τέλος καταλήγει ότι "Εσείς θα αποφασίσετε! Εσείς θα αποφασίσετε ποιον θα εμπιστευτείτε! Για αυτό λέγεστε πιστοί. Οι ορθολογιστές θα πάνε στο μπόλι (εμβόλιο). Εσείς είστε πιστοί! Πιστός σημαίνει πιστεύει στα ορατά και τα αόρατα".

Οι άνθρωποι της πίστεως, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, εμπιστεύονται! 

"Να κάτσει ο καθένας να μετρήσει τα θέλω του, την πίστη του, ποιόν θα εμπιστευτείτε"

"Και κάτι άλλο: Είμαστε άνθρωποι της προσευχής! Γιατί δεν προσεύχεστε; και πείτε του: Χριστέ μου! Ή φώτισέ με τί εμβόλιο να κάμω, αν χρειάζεται, ή αν δεν πρέπει να βιαστώ! Οι άνθρωποι του Θεού παλιότερα έλεγαν, μη βιαστείτε όταν αρχίσουν οι αντίχριστοι να σφραγίζουν τα σώματα, μη βιαστείτε, διότι μπορεί να υπάρξει τέτοια επέμβαση του Θεού..."

"και θα υπάρξει, γιατί υπάρχει πολλή προσευχή στις μέρες μας, πολύς πόνος, σε όλον τον κόσμο"!

"Κι ο άνθρωπος του Θεού που τον εμπιστεύομαι, ως Ιάκωβον (Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης), και ζεί μου είπε: Δεν μου έδειξε ο Θεός ακόμα για το εμβόλιο. Για αυτή την αρρώστια σύντομα και απότομα θα επέμβει ο Χριστός και θα την πάρει, θα έρθουν άλλα".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου