5 Δεκεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος: Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων/ Δεν θα επιτρέψω να κλείσουν οι εκκλησίες, δείξτε μου το κελί

 

Μία συλλογή από επιλεγμένες ομιλίες και ρήσεις του Μητροπολίτου Μόρφου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί και για όσα σχεδιάζονται να έρθουν. 

Ο Μητροπολίτης αναφέρει ότι ήδη  οι προφητείες των Αγίων μας έχουν αρχίσει να γίνονται καθημερινές ειδήσεις.

"Σύντομα το Σχέδιον του Θεού είναι να ταπεινώσει όλα τα Έθνη, όλους τους ανθρώπους, όλους τους επιστήμονες. Γιατί; Γιατί εννομίσαμεν ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τον Θεόν, χωρίς τον Χριστό, ενώ ο ίδιος λέει: "Άνευ εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν".

"Αυτή η δοκιμασία του δεύτερου κορονοϊού,  μας είπε ένας άνθρωπος του Θεού θα πάει μέχρι τον Μάη".

¨Όλα αυτά σκοπό έχουν την οικονομία, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αυτόν τούτον τον πληθυσμόν να τον γεμίσουν με φόβο, έτσι ώστε να κάνουν τα σχέδιά τους".

"Αυτή η δοκιμασία μία ευκαιρία για ταπείνωση είναι, αλλά και μία ευκαιρία για ομολογία, μία ευκαιρία να εκπαιδευτούμε στην υπομονή και να δείξουμε και να φανερώσουμε και να δοκιμάσουμε την Πίστη μας"

"Για αυτό σας συνιστώ πολλές Λειτουργίες, πολλές Θείες Κοινωνίες, καθημερινή μετάνοια και λίγον να κατηγορούμε τον εαυτό μας για τα πολλά λάθη και πάθη που είχαμε, έχουμε και θα έχουμε.   Στην Μητρόπολη Μόρφου, όπως υποσχέθηκα στους Αγίους μας, δεν θα επιτρέψω να κλείσουν οι Εκκλησίες".

"Το Σώμα μας είναι Ναός του Αγίου Πνεύματος και η ψυχή μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, και θα ζήσει αιώνια. Άρα τα φροντίζουμε και τα δύο αναλόγως"

"Θέλετε να φοβάστε λιγότερον; Κλείστε τις τηλεοράσεις! Εάν είστε άνθρωποι που ξέρετε από διαδίκτυον μία δεύτερη μου συμβουλή να βρείτε 10 καλές ιστοσελίδες και να τις παρακολουθείτε, μερικές είναι σύγχρονοι Ιεραπόστολοι".

"Όσο και να γεμίσουμε τα ψυγεία μας... ξέρετε τί θα μας σώσει; Η Ελεημοσύνη. Όσοι ελεούν, θα τους ελεήσει ο Θεός".

"Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη. Εμείς κρατούμε το μέλλον της Οικουμένης. Να το καταλάβουμε όλοι μας! Γιατί εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια."!


Η ομιλία ανήκει στο κανάλι Nikos Romanos Channel




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου